Social

#greva #bugetari #profesori

Incep protestele in cascada

Profesorii dau startul protestelor in cascada . Vor incepe maine cu pichetarea Parlamentului, pentru ca apoi sa faca greva de avertisment timp de doua ore. Dascalii vor sa isi impuna punctul de vedere pentru a obtine salariile marite cu 50 de procente.

Ora 11 va insemna pichetarea Parlamentului care va decide daca profesorii vor primi salarii marite de la 1 noiembrie sau abia din 1 aprilie, asa cum cere Premierul printr-o ordonanta de urgenta. Pichetul va dura pana la ora 14.00.

Timp de doua ore, intre 12 si 14, sindicalistii afliati la FSLI, FEN si Alma Mater vor fi in greva de avertisment: adica peste 200.000 de profesori.

Daca vor fi situatii in care in aceeasi scoala sunt profesori care fac parte si din sindicatul aflat in greva si din cel care nu protesteaza , elevii vor ramane in clasa sub supraveghere pe durata orelor. Pentru a sti exact cine si unde face greva elevii si parintii sunt sfatuiti sa se informeze de la avizierele scolilor unde sunt afisate aceste informatii.

Profesorii dau startul protestelor in cascada. Vor incepe maine cu pichetarea Parlamentului, pentru ca apoi sa faca greva de avertisment timp de doua ore. Dascalii vor sa isi impuna punctul de vedere pentru a obtine salariile marite cu 50 de procente.

Continuarea in Realitatea TV

 


 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea