Social

#londra #jocurile olimpice. #jocuri olimpice londra #jocuri olimpice 2012

Incep Jocurile Olimpice de la Londra

Cea de-a 30-a editie a Jocurilor Olimpice de vara debuteaza azi la Londra. Jocurile vor fi deschise oficial de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in aceasta seara, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe stadionul olimpic.

120 de sefi de stat si de guvern, intre care si premierul roman Victor Ponta si cancelarul german Angela Merkel, vor asista la un spectacol grandios ce a costat 27 de milioane de euro, show conceput de Danny Boyle, regizorul filmului “Vagabondul milionar”, recompensat in 2009 cu opt trofee Oscar.

Pe lista personalitatilor care vor asista la deschiderea Jocurilor Olimpice se gasesc nume precum Angelina Jolie sau Michelle Obama.

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfasura In perioada 27 iulie – 12 august. La acest eveniment vor participa 10.490 sportivi, originari din 204 tari (inclusiv Romania). Acestia sunt inscrisi la 26 de discipline olimpice si vor concura la 302 probe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea