Social

#ajutoare de la stat #victime # incendiu spital pacienti covid #incendiu spital Piatra Neamt

Incendiul din Spitalul din Piatra Neamt: familiile victimelor vor primi ajutoare de urgenta de la stat

Guvernul va acorda ajutoare familiilor victimelor incendiului produs in Piatra Neamt. Hotararea privind acordarea ajutoarelor va fi adoptata astazi, intr-o sedinta de Guvern.

 

Hotararea de Guvern propune acordarea ajutoarelor de urgenta pentru sprijinirea familiilor apartinatoare victimelor in limita sumei de 100.000 lei. Fondurile sunt disponibile in bugetul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

“Ajutoarele de urgenta se acorda familiilor ai caror membri au decedat sau au fost raniti in incendiu, indiferent de veniturile acestora, in cuantum de 5.000 lei pentru fiecare. Ajutorul se plateste sotului/sotiei ori rudelor directe de gradul 1 sau 2 sau, in lipsa acestora, persoanei fizice care demonstreaza cu documente doveditoare ca s-a ocupat de organizarea inmormantarii, in cazul persoanelor decedate, sau, dupa caz, declaratie pe propria raspundere ca se ocupa de ingrijirea persoanei ranite”, se arata in nota de fundamentare a proiectului de HG, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea