Social

#incendiu scurtcircuit #incendiu #incendiu militari #scurtcircuit

Incendiul din Militari ar fi putut fi provocat de un scurtcircuit

Joi dupa-amiaza, o cladire de birouri din sectorul 6 al Capitalei a fost afectata de un incediu puternic. Conform primelor informatii, cauza pare sa fie un scurtcircuit la un aparat de aer conditionat.

Imobilul a fost cuprins de flacari in cursul dupa-amiezii zilei de joi, 12 iulie, in urma unui scurtcircuit la un aparat de aer conditionat, potrivit informatiilor oferite de Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. Daniel Vasile a precizat si ca incendiul a afectat doar elemente de fatada ale cladirii. O parte dintre acestea s-au desprins si au cazut, blocand circulatia, fara a pune, insa, in pericol siguranta oamenilor.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu patru autoscari si 11 autospeciale cu apa si spuma. Cladirea de birouri, denumita Virtutii Office Building, este situata in cartierul Militari, are 7 etaje si o suprafata utila de 5.000 de metri patrati.

Foto: Romania TV

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea