Social

#victime incendiu matei bals # incendiu matei bals #incendiu

Incendiul de la Matei Bals a mai facut o victima. Bilantul deceselor a ajuns la 12!

A crescut bilantul deceselor in randul pacientilor prinsi in incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala. Astazi, numarul victimelor a ajuns la 12.

 

Ministerul Sanatatii a anuntat inca un desec in randul pacientilor care se aflau internati in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti in momentul in care a izbucnit incendiul.

Este vorba despre un barbat in varsta de 89 ani, transferat dupa incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucuresti. Pacientul a fost diagnosticata cu o forma severa SARS Cov-2 si prezenta multiple afectiuni asociate. 

Ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Va reamintim ca pe 29 ianuarie 2021 un incendiu a izbucnit la sectia ATI a spitalului. Incendiu s-a soldat pana acum cu 12 victime, dintre care 4 au murit carbonizate. Alti 120 de pacienti au fost evacuati din spital si transferati in alte sectii sau la alte spitale care trateaza pacienti Covid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea