Social

#incendiu #reabilitare #apartamente #confort city

Incendiul de la Confort City: Reabilitatea apartamentelor se va face pe cheltuiala dezvoltatorului

Domus Stil, dezvoltatorul complexului Confort City din Popesti-Leordeni, a anuntat, joi, ca va incepe, imediat dupa ce autoritatile vor termina ancheta, reabilitarea blocului afectat de incendiul de marti.

Cheltuielile vor fi suportate de dezvoltator. "Toate cheltuielile aferente lucrarilor mentionate la punctul anterior vor fi asumate, in prima faza, de societatea noastra, exclusiv in scopul de a iesi din impasul existent in momentul de fata si de a asigura un cadru adecvat reintrarii cat mai rapide in normalitate, fara a se face insa raspunzatoare de prejudiciile produse in urma incediului", se arata in comunicat.

Reprezentantii dezvoltatorului mai spun ca, in functiile rezultatele anchetei autoritatilor, isi rezerva dreptul de a apela, ulterior, la societatile de asigurari pentru recuperarea cheltuielilor.

De asemenea, dezvoltatorul a mai anuntat ca incepand cu data de 8 octombrie, va pune la dispozitie tuturor proprietarilor cu apartamente distruse de incendiu alte locuinte, in cadrul complexului. Ei vor putea locui in ele pana la readucerea celor distruse in stadiul initial.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea