Social

#incendiu mansarda #incendiu 1 Decembrie # incendiu capitala

Incendiu puternic in Capitala! Mansarda unui bloc arde de 4 ore!

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata in Capitala, la mansarda unui bloc de 4 etaje de pe Bulevardul 1 Decembrie, din cartierul Titan, si s-a extins rapid pe o suprafata de 1.000 de metri. Pompierii, care au intervenit cu 16 autospeciale, nu au reusit nici la aceasta ora sa stinga incendiul!


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au fost anuntati despre incendiu miercuri dimineata. Initial, ISU Bucuresti-Ilfov a trimis in zona patru autospeciale de stingere si doua autoscari de interventie, insa, dupa ce primele echipaje au ajuns la incendiu, au cerut suplimentarea fortelor, astfel ca au mai fost trimise opt autospeciale de stingere si doua autoscari.

„Intampinam dificultati pentru ca incendiul se manifesta sub acoperisul din tabla, la astereala, o zona greu accesibila, cu degajari mari de fum. Sunt pregatite echipaje medicale care sa acorde asistenta. Pana la momentul de fata nu sunt victime“, a declarat locotentenul Adrian Marin, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul s-a propagat pe intreaga suprafata a mansardei (aproximativ 1.000 de metri patrati).

Intregul imobil a fost evacuat din cauza degajarilor mari de fum.

O femeie de 25 de ani, care a inhalat fum, a primit ingrijiri medicale si a fost trimisa la Spitalul Sf. Pantelimon. Un alt barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit un atac de panica. O a treia victima, o femeie de aproximativ 30 de ani, care a inhalat monoxid de carbon, a fost transportata la Spitalul Alexandru Obregia.

Blocul, dat in folosinta in 1978, are circa 30 de apartamente si a fost mansardat in urma cu 4 ani si anvelopat. Initial a fost un bloc pentru nefamilisti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea