Social

#matei bals decese # incendiu matei bals #matei bals incendiu

Incendiu Matei Bals: bilantul deceselor a ajuns la 9!

Creste bilantul deceselor in cazul incendiului izbucnit in spitalul Matei Bals din Capitala. Inca o pacienta transferata la Spitalul Dimitrie Gerota a murit in aceasta dimineata.

 

Ministerul Sanatatii a fost informat, in aceasta dimineata, despre un deces in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie.

Este vorba despre o pacienta in varsta de 70 de ani, transferata dupa incendiu la Spitalul de Urgenta „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internata in sectia de Terapie Intensiva. Pacienta se afla in stare grava, fiind intubata, prezenta comorbiditati si era diagnosticata cu infectie cu SARS-Cov-2.

In aceasta situatie, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Cine sunt victimele de la Matei Bals

Initial, in urma incendiului, si-au pierdut viata 4 persoane. Cateva ore mai tarziu, cea de-a cincea victima a fost gasita carbonizata intr-o toaleta.

Sambata a fost confirmat cel de-al saselea deces. Un barbat in varsta de 70 de ani, intubat. Decesul sau nu a fost cauzat de incendiu.

Duminica s-a stins din viata si o pacienta in varsta de 67 de ani, care a fost internata in pavilionul V al unitatii sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticata cu o forma severa de infectie cu SARS-Cov-2, care prezenta comorbiditati.  

Luni, autoritatile au semnalat un alt deces al unui pacient de la Bals. Este vorba despre un pacient in varsta de 87 de ani, care a murit la spitalulul Matei Bals, acolo unde era internat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea