Social

#incendiu detinut #incendiu Penitenciarul Rahova #penitenciarul rahova

Incendiu la Penitenciarul Rahova. Zeci de detinuti - evacuati, 11 gardieni, la spital

Un detinut de la Penitenciarul Rahova si-a incendiat celula duminica seara, in jurul orei 22. In urma incidentului, 67 de detinuti au fost evacuati. Totodata, 11 gardieni au fost dusi la spital.

Detinutul se afla la Penitenciarul Rahova in tranzit. El urma sa fie transferat in alt penitenciar. Detinutul era condamnat pentru talharie.

“Detinutul era fumator si avea asupra sa bricheta. S-a folosit de bricheta pentru a da foc celulei”, a explicat Gabriela Livadariui, purtator de cuvant al Penitenciarului.

Conform purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova, cei 11 angajati ai penitenciarului care au intervenit pentru stingerea incendiului au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind in afara oricarui pericol.

Doctorul Silvia Nica, seful Unitattii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB- Municipal), care a fost de garda in noaptea de duminica spre luni, a declarat, pentru miscareaderezistenta.ro, ca detinutul este, in prezent, ventilat si intubat sectia de terapie intensiva. Detinutul prezinta arsuri tegumentare de gradul 1 care nu pun probleme speciale.

in cazul acestuia, importante sunt arsurile de cai respiratorii superioare si intoxicatia cu monoxid de carbon si fum, pe fondul unui organism slabit, avand in vedere ca este un detinut.

Sursa foto: b365.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea