Social

#fasia gaza #conflict israel hamas

Inca un grup de romani a parasit Fasia Gaza

Un nou grup de cetateni romani a parasit Fasia Gaza pe la punctul de frontiera Erez, in urma demersurilor facute de Ambasada Romaniei la Tel Aviv pe langa autoritatile israeliene.

autoritatile israeliene au anuntat ambasada romana in seara zilei de marti ca iesirea cetatenilor romani din Gaza este autorizata, iar ambasada a contactat cele 21 de persoane care isi exprimasera dorinta de a fi evacuate, informeaza un comunicat al MAE.

Dintre acestea, au confirmat ca se vor prezenta la Erez 13 persoane, opt cetateni romani (doi adulti si sase minori) si cinci cetateni palestinieni , membri de familie. In cele din urma, la punctul de frontiera s-au prezentat opt cetateni romani si patru palestinieni.

Personalul consular al ambasadei s-a aflat in punctul de frontiera, pentru a elibera titlurile de calatorie necesare si pentru a asigura tranzitarea teritoriului israelian spre Iordania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea