Social

#Monica Iacob Ridzi inchisoare #acuzare Monica Iacob Ridzi #pedeapsa Monica Iacob Ridzi #monica iacob ridzi

Inca un fost ministru, dupa gratii. Monica Iacob Ridzi, 5 ani de inchisoare

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu in cazul organizarii Zilei Tineretului din 2009.

In acelasi dosar a fost condamnata si fosta ei consiliera, Ioana Varsta, care a primit o pedeapsa tot de 5 ani.

Monica Iacob Ridzi a postat ieri pe blogul sau un text in care vorbeste de probe din proces si probleme de sanatate, sustinand ca spera ca Inalta Curte sa inteleaga ca e nevinovata, scrie Mediafax. Ea vorbeste despre viata alaturi de sotul sau, care este primarul municipiului Petrosani, sustinand ca amandoi au decis sa se implice in politica sperand ca vor putea schimba ceva in Romania.

"Mi-am dorit sa nu mai moara oameni nevinovati prin spitale si sa dam o sansa Vaii Jiului. Am crezut ca toti sunt corecti si cu frica de Dumnezeu, ca mine. Am fost naiva, recunosc. Am platit politic si personal pentru naivitatea mea de a fi crezut prea mult in oameni. Am inteles pretul pe care credulitatea mea l-a impus intr-o lume mai mult mercantila si mai putin cu suflet", scrie Monica Iacob Ridzi.

Fostul ministru mai scrie si despre problemele sale de sanatate, care s-au acutizat in ultimii sase ani ca urmare a procesului in care este judecata.

Sura foto: ampress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea