Social

#matei bals bucuresti # incendiu matei bals #incendiu spital #incendiu #bucuresti

Inca o victima a fost gasita carbonizata la Matei Bals. Bilantul se ridica la 5 decese

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a confirmat, la Digi24, inca un deces provocat de tregadia de vineri dimineata. Dupa cateva ore de la pornirea incendiului o noua victima a fost gasita carbonizata intr-o baie a institutiei. 

Incendiul de la Spitalul Matei Bals a izbucnit in aceasta dimineata. In urma incendiului 5 persoane si-au pierdut viata, din care patru au fost carbonizate.

Totodata, 102 de pacienti cu Covid au fost evacuati. Cei afectati de incendiu au fost transferati catre alte spitale, iar ceilalti au fost relocati catre alte corpuri ale Institutului Matei Bals.

Focul a izbucnit la parter, la pavilionul 5 al spitalului, iar apoi s-a extins. Au ars 4 saloane aflate la parter, dar a fost afectat tot spitalul. Fumul a ajuns pana la etajul 3.

Alte patru persoane care nu se aflau la terapie intensiva au ajuns la intubare in alte unitati spitalicesti din cauza fumului inhalat.

Citeste si:

Incendiu de proportii la Matei Bals! 4 morti, peste 120 de pacienti evacuati! Cauza incendiului

Pacientii ingramaditi pe holuri la Matei Bals. Protocoale nerespectate

Incendiul de la Matei Bals ar fi fost evitat daca se aeriseau incaperile

Matei Bals nu avea caldura! Ruda unei paciente a dus o aeroterma in salonul care a luat foc, la cererea personalului medical

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea