Social

#zile libere #romani zile libere #zile libere legale # zile libere romani

Inca doua zile libere pentru romani!

Romanii se vor putea bucura de doua zile libere, noi, ce ar putea fi incluse pe lista liberelor legale din Codul Muncii. Daca propunerile vor fi aprobate, romanii vor sta acasa pe 24 ianuarie si pe 1 iunie.

In data de 24 ianuarie, romanii sarbatoresc Ziua Unirii Principatelor Romane, care la ora actuala este recunoscuta doar ca sarbatoare nationala. Cererea ca aceasta zi sa fie declarata zi nelucratoare se afla lista de dezbateri a Camerei Deputatilor, unde asteapta sa primeasca votul decisiv.

A doua zi libera, de care se pot bucura romanii este 1 unie, Ziua Copilului. Aceasta initiativa are in vedere consolidarea relatiei dintre copii si parinti. In plus, contextul face referire la necesitatea unui mediu armonios pentru cei mici si la importanta timpului petrecut in familie. Propunerea urmeaza sa ajunga pe ordinea de zi a Senatului, urmand sa fie apoi adoptata sau nu tot de catre Camera Deputatilor, scrie incont.stirileprotv.ro.

Sursa foto: todayifoundout.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea