Social

#autostrada bucuresti-ploiesti #inaugurare autostrada #autostrada A3

Inaugurarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti a fost amanata din nou

Inaugurarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti (A3) a fost din nou amanata. Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, a anuntat, joi, ca autostrada nu va fi deschisa circulatiei sambata, data stabilita dupa mai multe amanari.

"Siguranta circulatiei nu ne permite sa dam drumul traficului", a declarat Silaghi, aflat in vizita pe santier.

Mihail Basulescu, directorului general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), sustine ca circulatia rutiera pe autostrada A3 ar putea fi deschisa pe 1 august, dupa ce vor fi remediate unele defectiuni de constructie. Basulescu spune insa ca vor fi stabilite restrictii de viteza impreuna cu Politia Rutiera. Intrebat ce restrictii de viteza vor fi impuse, oficialul CNADNR a afirmat ca acestea vor fi "in jur de 100 de kilometri pe ora, la nivelul unui drum european".

Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt impartite in doua sectoare, respectiv Bucuresti-Moara Vlasiei, unde lucreaza consortiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, si Moara Vlasiei-Ploiesti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa.
Valoarea totala a lucrarilor este de 450 milioane euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea