Social

#zile libere #fenomen decembrie #duminici

In luna decembrie va avea loc un fenomen ce se intampla o data la 824 de ani

Luna decembrie 2013 vine cu un fenomen neobisnuit, ce are loc o data la 824 de ani. Astfel, prima luna de iarna de anul acesta va avea cinci zile de duminica, lucru ce se intampla foarte rar.


Deoarece 1 decembrie pica anul acesta intr-o duminica, ultima luna din 2013 va avea cinci duminici, fenomen extrem de rar in istorie.

Asadar, in luna decembrie, romanii vor avea 12 zile libere, opt in weekend-uri si patru in cursul saptamanii, potrivit bzi.ro

De asemenea, Guvernul a hotarat ca zilele de 24 si 31 decembrie 2013 sa fie libere. Conform Codului Muncii, in ultima luna a anului, erau zile libere doar 1 decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, dar si 25, si 26 decembrie - adica prima si a doua zi de Craciun. Totodata, exista posibilitatea ca si ziua de 27 decembrie sa fie libera anul acesta, deoarece este o zi de vineri, intre liberele de Craciun si weekend.

Sursa foto: madison.k12.wi.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea