Social

#calatori #metrorex #. trenuri #metrouri ultramoderne

In curand, bucurestenii vor avea metrouri ultramoderne

Compania Metrorex a anuntat de curand ca, incepand de anul viitor, bucurestenii vor putea calatori in trenuri ultramoderne. Reprezentantii Metrorex au achizitionat 16 trenuri noi de la o firma din Spania, trenuri care au echipamente ultraperformante.

Contractul cu firma din Spania, care se numeste Construccciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF), a fost semnat de Metrorex pe 29 noiembrie 2011, iar trenurile ar urma sa ajunga in Bucuresti anul viitor, potrivit "Libertatea".

Aceste garnituri ultraperformante au fost achizionate in vederea sporirii confortului calatorilor, dar si din dorinta de a imbunatati serviciile oferite.



Astfel, noile garnituri de tren vor beneficia de difuzoare exterioare pentru o mai buna informare a calatorilor, de locuri speciale pentru biciclete si pentru persoanele cu dizabilitati, de marcaj Braille pe butoanele de deschidere ale usilor si de WiFi.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea