Social

In Brasov PD-L a batut in cuie lista candidatilor

Democrat-liberalii brasoveni au luat in discutie si candidaturile pentru alegerile generale

Colegiul Director al PD-L Brasov a stabilit simbata toti candidatii pentru functia de primar din cele 58 de localitati ale judetului. Reprezentantii PD-L din toate structurile de conducere de la nivelul judetului s-au intilnit in sala Teatrului Dramatic si chiar au participat la prima sedinta foto pentru viitoarele afise electorale.

Alaturi de George Scripcaru , care si-a facut deja lansarea oficiala in cursa pentru Primaria Brasov, au fost „batute in cuie“ si numele candidatilor pentru primariile de orase si municipii, intre care Virgil Mija la Fagaras, Ionel Spinean la Ghimbav, Ionut Goidescu la Predeal, Mariana Ducar la Risnov, Flavius Dumitrescu la Rupea, Gheorghe Cristian pentru Victoria si Radu Nistor Florea, pentru Sacele . De asemenea, a fost stabilita lista de candidati pentru Consiliul Judetean , care va fi data publicitatii in scurt timp. (continuarea in Monitorul Expres)

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul Expres

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea