Social

#nationala masculina handbal #cm de handbal #romania - australia

In asteptarea meciului decisiv, victorie cu Australia

Nationala masculina de handbal a Romaniei a bifat cel mai usor meci de la Campionatul Mondial de handbal din Croatia, reusind sa dispuna de selectionata Australiei cu 40-20, in a patra etapa din grupa A , de la Osijek.

Totul se va clarifica insa in ultima etapa a grupelor, cand Romania va juca in compania Slovaciei, intr-un duel direct pentru pozitia a 3-a, care asigura un loc in primele 12 echipe ale mondialului.

Partida cu Australia a fost una fara istoric, in care antrenorul Omer Aihan a rulat intreg lotul deplasat in Croatia. Au reusit sa inscrie toti jucatorii, mai putin portarii Sorin Barza si Mihai Popescu, dar si extrema George Buricea.

Cel mai bun marcator a fost pivotul Marian Cozma , care a reusit o serie excelenta de 10 goluri din 10 aruncari spre poarta. Aceste statistici nu ne bucura insa in totalitate deoarece Australia este de departe cea mai slaba echipa de la Campionatul Mondial, si pana la urma am luat cele mai multe goluri, dintre adversarele de pana acum ale jucatorilor de la antipozi.

In celelalte meciuri de miercuri din grupa A de la Osijek, Ungaria a despasit clar Argentina cu 31-20, in timp ce campioana olimpica Franta si-a respectat blazonul si a depasit nationala Slovaciei (fara cativa titulari in echipa) cu scorul de 35-26.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea