Social

#nasa #spatiu #imagini live #imagini nasa #imagini live pamant

Imagini live cu Pamantul vazut din spatiu!

NASA a lansat un serviciu de streaming care transmite continuu imagini cu Terra vazuta de pe Statia Spatiala Internationala (ISS) in timp real. Patru camere video de inalta definitie capteaza imaginile, potrivit dailymail.co.uk.

Proiectul lansat de NASA le permite tuturor celor care au o conexiune la internet sa vada imagini din spatiu cu planeta Pamant in timp ce statia spatiala se roteste in jurul Terrei. Cele patru camere de filmat au fost instalate pe Columbus External Facility, doua console in forma literei "L" aflate in exteriorul statiei, la bordul careia au loc diverse experimente stiintifice.

Potrivit site-ului descopera.ro, utilizatorii sunt sfatuiti sa nu intre in panica daca ecranul pe care urmaresc aceasta transmisiune este negru, deoarece ISS efectueaza o rotatie completa in jurul Terrei la fiecare 90 de minute, iar aproximativ jumatate din aceasta perioada de timp este petrecuta de statie in intuneric, in partea in care pe planeta noastri este noapte.

Pana acum, doar cateva zece de astronauti au avut sansa sa vada Pamantul din spatiu. Vezi imaginile video transmise live de NASA aici.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea