Social

#2000 mirese #nunta brazilia # nunta de vis #stadion #mireasa #nunta #brazilia

Imagini inedite. Cum arata o nunta cu 2.000 de mirese!

Fiecare femeie isi doreste ca ziua nuntii sale sa fie unica, iar toate privirile sa fie atintite asupra ei. Unica a fost si pentru 2.000 de femei din Brazilia ziua in care au spus toate "DA", numai ca privirele celor 12.000 de nuntasi au fost... impartite.

O ceremonie cu adevarat impresionanta a avut loc zilele trecute in Brazilia. Nu mai putin de 2.000 de cupluri si-au unit destinele in acelasi timp, in cadrul unui eveniment care s-a intitulat "Day of Yes" ("Ziua in care spun DA").

Mirii, impreuna cu invitatii lor, aproximativ 12.000 la numar, s-au strans pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro.

Multe dintre cupluri au venit de la sute de kilometri distanta, cu trenul, impreuna cu tot alaiul de nuntasi. Slujba a fost oficiata de un episcop romano-catolic si de un pastor evanghelic.

Evenimentul a fost organizat de autoritatile braziliene si a venit in sprijinul indragostitilor care nu au bani sa isi organizeze o nunta de vis. Asta mai ales ca in Brazilia, doar taxele pentru casatorie ajung la 300 de dolari.

Sursa foto: msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea