Social

#decese prabusire avion #companie aeriana asiatica #accident aviatic #avion prabusit

VIDEO Imagini dramatice cu prabusirea unui avion. Le-a trecut prin fata ochilor!

Un avion apartinand unei companii aeriene asiatice, in care se aflau 58 de persoane, s-a prabusit in raul Keelung, din Taiwan. Cel putin opt oameni au murit. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi instalate la bordul unor masini.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei si se indrepta catre aeroportul din Kinmen, in largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat agentia de stiri taiwaneza Central News Agency. Controlorii de trafic aerian au pierdut contacul cu pilotii avionului la ora locala 10.55 - 04.55 ora Romaniei.

Sursa foto: buzzfeed.com



Camerele de bord ale autoturismelor care treceau pe pod au inregistrat exact momentul prabusirii aeronavei care, practic, le-a trecut soferilor prin fata ochilor. Imaginile arata cum avionul pierde rapid in altitudine deasupra unei zone locuite si se loveste cu aripa de pod, inainte de a se prabusi in rau.



Un post local de televiziune, ETT,  a difuzat o inregistrare video in care se vede ca avionul este acoperit aproape in intregime de apele raului Keelung, scrie Mediafax.

Sursa foto: vosizneias.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea