Social

# victime grecia #imagini terifiante #grecia #incendiu grecia #declaratii socante

Imagini cutremuratoare si declaratiile socante ale romanilor din Grecia

Incendiile devastatoare din Grecia care au distrus sute de locuinte si au provocat decesul a 76 de persoane si ranirea altor cel putin 550, au lasat in urma o mare de durere. Imaginile de la fata locului sunt de-a dreptul apocaliptice.

 

"Statiunea Mati, pur si simplu, nu mai exista!", a spus Evangelos Bournous, primarul din Rafina. Conform acestuia, peste 1.000 de cladiri si 300 de masini au fost distruse de incendiu, in aceasta localitate.

Localnicii sunt de-a dreptul terifiati de perdelele imense de foc si fum care au pus stapanire pe Grecia. Cativa romani care locuiesc in Atena au facut declaratii socante despre lupta pentru supravietuire care are loc in Grecia.

"Asteptand in masina am vazut ca vine un nor negru de fum foarte mare. Ajunsese focul aproape de rafinariile, aproape de Corinto. Lumea a intrat in panica, bineinteles ca si noi. Eram cu copiii in masina. Pe celalalt baiat l-am lasat acolo cu familia, ca ai mei au mai ramas, am intrat foarte tare in panica, vazand norul gros de fum, nu se mai vedea nimic pe cer, am dat sa ma duc sa ajung la copil, dar nu mai putea ca se blocase si drumul. Ei sunt in siguranta acum, slava Domnului.", a declarat Luminita, o romanca din Atena, pentru stirileprotv.ro

"Au fost gasite 26 de persoane, printre care multe mame cu copii in brate, toti decedati. Au incercat sa mearga spre mare. Accesul spre mare era blocat, pentru ca era o stanca acolo si nu ar fi putut sa coboare pe plaja si asa au ramas inconjurati de flacari efectiv in camp. Eu sunt foarte aproape de zona, sunt la 20 de kilometri, se vedeau flacarile de acasa de la mine, din centrul Atenei. Sunt de 22 de ani la Atena si este pentru prima data cand vad asemenea imagini.", a declarat Nina, o avocata romanca din Atena pentru aceeasi sursa.

Atentie! Urmeaza imagini socante!

Citeste si:

Incendiul din Grecia, provocat de o mana criminala? Bilantul victimelor, in crestere

Surse foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea