Social

Iliescu: PSD a sprijinit guvernul Tariceanu

Pe Ion Iliescu l-a luat gura pe dinainte. In comuna Pechea, in fata unor localnici in varsta, fostul presedinte a spus ca PSD a sprijinit guvernul, ca sa nu se duca tara de rapa.

Democrat-liberalii au taxat afirmatia presedintelui de onoare a PSD, spunand ca Bratienii s-ar rasuci in mormant daca l-ar vedea pe Tariceanu brat la brat cu vechiul comunist Iliescu. Vicepresedintele Ioan Oltean a sustinut ca liberalii actioneaza numai la comenzile venite din partea PSD.

„Orice miscare pe care PNL o face este supervizata de PSD. Nimic nu se intampla in Guvernul Romaniei, nicio actiune a acestuia nu se misca fara acordul explicit al presedintelui de onoare Ion Iliescu. Daca marii Bratieni ar sti ca urmasul lor, Calin Popescu Tariceanu, este brat la brat cu comunistul Iliescu, care a participat, intr-un fel sau altul, la condamnarea comunismului in anii '50, s-ar intoarce in mormant”, a continuat Oltean.

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, respinge aceste afirmatii. „Nu numai ca PSD nu a sprijinit Guvernul, dar a incercat sa-l darame prin motiuni”. El spune ca, atata vreme cat Parlamentul nu da jos Guvernul, acesta isi va indeplini obiectivele.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea