Social

#ion iliescu #rezultat alegeri #alegeri locale #alegeri usl

Iliescu, despre rezultatul obtinut de USL la alegerile locale: Exprima un vot de blam dat guvernarii de pana acum

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, este de parere ca rezultatul obtinut de USL la alegerile locale "este reflectare a unei stari de spirit care se simtea foarte clar in tara, de respingere a rezultatelor unei guvernari care s-a dovedit paguboasa".

"Exprima un vot de blam dat guvernarii de pana acum, dar exprima si o speranta pentru o guvernare mai buna, care sa raspunda nevoilor tarii si ale oamenilor", spune Ion Iliescu, precizand ca, "pe de o parte, e o respingere a PDL-ului si de fapt a domnului Basescu, care si-a pus amprenta asupra politicii Guvernului din ultima perioada si pe de alta parte, o speranta spre aceasta alianta, ca va putea sa redreseze lucrurile in tara".

Iliescu recunoaste ca nu se astepta la acest scor. "M-au surprins placut! Sigur, nu asteptam chiar acest scor, intr-adevar! Banuiam, simteam ca aceasta este starea de spirit si ca are toate sansele USL-ul sa castige, insa scorul intr-adevar a accentuat starea de spirit sau a reflectat o stare de spirit mult mai profunda, de dezaprobare a guvernarii anterioare", a declarat presedintele de onoare al PSD la RFI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea