Social

# proteste piata universitatii 2012 #ion iliescu #traian băsescu # demisie traian basescu

Iliescu: Basescu nu isi va da demisia

Traian Basescu nu isi va da demisia niciodata din functia de presedinte, in ciuda solicitarilor Opozitiei si ale manifestantilor, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, pentru Ziare.com.

"Nu. N-o s-o faca niciodata", a fost raspunsul lui Ion Iliescu, in momentul in care a fost intrebat daca vede posibila o demisie a lui Traian Basescu.

In schimb, el a precizat ca seful statului ar putea recurge la schimbarea Guvernului in perioada urmatoare, in fata protestelor care au loc in tara.

"Ar fi de asteptat (ca Basescu sa schimbe Guvernul - n.red.), dar asta nu va da satisfactie deplina oamenilor. Oamenii vor astepta decizia decisiva - demisia presedintelui. O schimbare a Guvernului e un pas de atenuare a presiunii sociale. S-ar putea sa recurga la ea, la limita", a declarat Iliescu.

Pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD a spus ca nu exista comparatie intre protestele care au loc acum in Piata Universitatii si cele din acelasi loc, din 1990.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea