Social

#ion ilescu #mireca geoana #alegeri 2004 #traian băsescu

Iliescu: Basescu a iesit presedinte din greseala lui Geoana

Intre presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu , si liderul actual al formatiunii, Mircea Geoana, rivalitatea este veche.

Iliescu nu s-a ferit niciodata sa-si spuna deschis propriile opinii despre Geoana, nici macar atunci cand l-a catalogat "prostanac" in plina sedinta a grupului senatorial PSD.

Lucrurile par sa se mai calmat in ultima vreme, mai ales dupa aparitia "atacurilor dure" ale lui Miron Mitrea la adresa liderului PSD. Surse social-democrate au declarat ca liderul de onoare al PSD s-a mai apropiat cu sfaturi si indemnuri de Geoana, arata Gardianul.

Ion Iliescu sustine insa ca l-a numit prostanac pe Mircea Geoana din cauza evenimentelor din 2004, cand a spus ca nu mai are nevoie de voturile PRM atunci cand s-a anuntat drept viitor premier.

"A gresit atunci. Astfel a castigat Basescu cu 250.000 de voturi. Altminteri, daca nu era votul acesta al PRM-ului, aceasta im- prudenta a domnului Geoana... de aici a aparut aceasta poveste", a declarat Iliescu, pentru Gardianul . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea