Social

#cavaler #ordin #franta #legiunea de onoare #ilie nastase

Ilie Nastase a devenit Cavaler al Legiunii de Onoare franceze

Ilie Nastase a primit aseara titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie a statului francez. Ceremonia a fost condusa de ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul .

Fostul tenismen Ilie Nastase a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare in cadrul unei ceremonii desfasurate la Ambasada Frantei .

legiunea de onoare este o distinctie care recompenseaza meritele eminente indeplinite pentru Franta, strainii care o primesc fiind personalitati de exceptie care prin actiunile lor au onorat traditia franceza. In plus, Ordinul Legiunea de Onoare este recunoscut drept cea mai inalta distinctie civila si militara franceza, care a fost instituita in 1802 de Napoleon Bonaparte.
 
Conform Cotidianul, la eveniment au mai fost prezente mai multe personalitati, printre care Nadia Comaneci, Ion Tiriac, George Copos, Gheorghe Hagi, Octavian Bellu, Mariana Bitang , Ion Iliescu si Radu Vasile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea