Social

Ilie Dumitrescu impresioneaza in Cipru

Fostul international roman Ilie Dumitrescu , in prezent antrenor la echipa de fotbal Apollon Limassol, este foarte apreciat in Cipru, reusind sa aduca echipa in lupta pentru titlu , dupa o pauza de mai multi ani.

Ultima oara cand Apollon se batea pentru titlu era in sezonul 1993/94. Acum, dupa 8 etape, in campionatul din Insula Afroditei, primul loc este ocupat de Omonia Nicosia , cu 24 de puncte, urmata de Apollon, cu 21 de puncte.

Sambata este programat derbyul Omonia - Apollon, antrenorul rivalei, fostul echipier al echipei AEK Atena si international iugoslav, Toni Savevski, spunand ca echipa sa are prima sansa deoarce evolueaza pe teren propriu, sustinerea suporterilor fiind foarte importanta.

Apollon are, in schimb, un moral ridicat, in urma unei victorii cu Dighenis Morphou, in Cupa Ciprului. "Rezultatul ne ofera un plus de incredere inaintea derbyului cu Omonia", a declarat Dumitrescu pe site-ul UEFA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea