Social

#ikea #cruzime #protectia animalelor #militant #vanatoare

Ikea, acuzata de cruzime pentru ca vinde carne de reni

Ikea este acuzata ca incurajeaza tacit cruzimea asupra animalelor pentru ca vinde salam si alte produse care contin carne de reni .

Noile metode de vanatoare a renilor implica utilizarea elicopterelor cu ajutorul carora animalele sunt urmarite kilometri intregi ceea ce duce la stresarea acestora peste masura, scrie The Independent.

Aproximativ 70 la suta dintre reni sunt pui, ceea ce inseamna ca acestia mor fara sa vada zapada, spune grupul care militeaza pentru protectia animalelor. Ikea vinde salam de ren in batoane de 130 de grame cu aproape 2 lire sterline in cadrul lantului sau de magazine, alaturi de alte produse traditionale suedeze ca: prajiturile almond, chiftelute sau paine de secara .

Viva!, un grup de vegetarieni din Bristol care militeaza pentru protectia animalelor a declarat: "Cerem conducerii companiei sa retraga de pe piata produsele care contin carne din cauza cruzimii cu care aceste animale sunt vanate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea