Social

#pericol carne pui #carne pui crescatorie #pui crescatorie #pericol cancer #arsenic #pui #cancer

Ieftin si cancerigen. Puiul de crescatorie contine arsenic!

Costa aproape la jumatate fata puii crescuti in gospodarie, insa sunt extrem de nocivi. Specialistii de la Directia pentru Alimentatie Publica din Statele Unite au recunoscut ca puiul de crescatorie contine arsenic, o toxina care poate cauza cancer pulmonar sau cancer al vezicii urinare.

In doze mari, spun cercetatorii de la Directia pentru Alimentatie Publica, arsenicul din puiul de crescatorie poate fi fatal corpului uman, scrie paginadeagricultura.ro.

"Directia a anuntat ca recent a efectuat un studiu pe 100 de pui si a detectat arsenic prezent in doze mari in ficatul pasarilor tratate cu 3-Nitro, comparativ cu puii care nu sunt tratati. Compania farmaceutica Pfizer a anuntat retragerea produselor 3-Nitro de pe piata in iulie, pentru ca producatorii sa poata face tranzitia catre alte tratamente pentru pui", a anuntat "The Wall Street Journal".

Producatorii de carne obisnuiesc sa trateze puii cu medicamentul numit 3-Nitro pentru a-i ingrasa si a-i feri de unii paraziti intestinali.

Sursa foto: khabarpu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea