Social

#cadouri pt botez #torturi din scutece #cadou pt bebe

Idei de cadouri pentru botez sau nastere-Pentru a impresiona tinerii parinti.

Nasterea unui bebelus este un moment memorabil si mult asteptat in viata unei familii, iar pentru a va exprima felicitarile cu siguranta doriti sa oferiti noilor parinti cele mai practice si unice cadouri.

Desigur florile sunt dragute, dar se ofilesc si nu sunt bine primite in maternitati. Un cos cadou pentru bebe ar fi un lucru dragut, dar daca doriti sa fiti si mai inventiv, ganditi-va de ce au nevoie parintii unui bebelus, un lucru indispensabil si cu siguranta bine primit?

Un cadou ingenios si folositor poate fi tortul din scutece cu continut bogat de accesorii pentru bebe. Torturile din scutece sunt niste cadouri creative, formate din multe scutece aranjate in diferite forme interesante, trenulet, castel, ATV, bicicleta, lucrate manual pentru a rezulta un cadou adorabil dar si functional.

De ce oare aceasta idee de cadou pentru botez este atat de apreciata?

  • Sunt frumoase si practice.
  • Asigura necesarul de scutece pentru minim o saptamana.
  • Arata bine in camera copilasului sau pe masa la botez.
  • Pot fi personalizate pentru baietei si fetite.
  • Fiecare "ingredient" din tort poate fi folosit de proaspata mamica.

Vizitand magazinul nostru on-line www.venellagift.ro cu siguranta veti vedea si dvs de ce va propunem aceste cadouri pentru botez nostime si folositoare pe care le-am creat cu grija ca sa contina cele mai bune ingrediente si sa incante privirea.

Despre SC VENELLA GIFT SRL

Va oferim cadouri online pentru femei si barbati, buchete dulci din praline si cosuri cu cadouri create pentru diferite ocazii importante. Puteti sa comandati cosuri cu cadouri potrivite pentru femei sau cadouri barbatesti cu ocazia diferitelor aniversari sau zile de nastere. Magazinul nostru online va ofera si cadouri neobisnuite pentru bebelusi, pline de imaginatie cum ar fi torturile din scutece pentru botez si nastere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea