Social

#portret robot #suspect impuscaturi #brasov miercuri

Iata portretul robot al asasinului din Brasov

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Liviu Naghi, a cerut romanilor sa se duca la orice unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112 daca stiu ceva despre suspectul care a impucat mortal joi seara doua persoane.

Conform portretului robot alcatuit de politisti pana la aceasta ora suspectul are o varsta cuprinsa intre 28 - 35 de ani, 1.67 - 1.70 metri inaltime, constitutie slab spre atletic, purta o jacheta de culoare inchisa cu gulerul ridicat, camasa alba , pantaloni de stofa deschisa, pe cap purta o caciula trasa pe ochi si avea ochelari pe ochi.

Politia spune ca suspectul vorbea gajait cu un accent tabacic si avea o geanta neagra cu chinga din piele neagra lucioasa.

"Persoanele care au un detaliu legat de acest caz sunt rugati sa se duca la cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112. Orice informatie poate fi folositoare si numai cu ajutorul populatiei vom putea sa rezolvam acest caz", anunta Liviu Naghi, purtatorul de cuvant de la IPJ Brasov.

Acesta a mai anuntat ca persoana care a fost impuscata incercand sa salveze cealalta victima va fi recompensata post mortem.

"Tinand cont de spiritul civic am hotarat sa se faca demersurile necesare pentru a se recompensa post mortem persoana sau familia respectiva prin beneficii banesti sau altele..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea