Social

#comunicare parteneri #discutii parteneri #discutii cuplu #relatii

Iata care e ora exacta la care il poti face pe barbat sa te asculte

Femeile nu trebuie sa isi mai bata gura fara rost toata ziua. O echipa de cercetatori din Marea Britanie a descoperit care e ora la care il poti face pe barbat sa te asculte. Specialistii spun ca in timpul cinei, in jurul orei 20.15, barbatii sunt mai atenti la povestirile si la sugestiile sotiilor lor.


Aproape jumatate dintre cei 1.000 de barbati chestionati au afirmat ca prefera sa poarte discutiile serioase in timpul cinei, scrie dailymail.co.uk. Cu toate astea, femeile sunt mai inclinate sa abordeze probleme importante dimineata, in jurul orei 8.20.

Un alt moment prielnic este in timpul deplasarii cu masina. Patru din zece barbati spun ca le place sa poarte conversatiile importante in timp ce conduc. In plus, spun cercetatorii, daca vrei sa obtii de la partenerul tau o favoare, cele mai mari sanse le ai daca o ceri cand de fata sunt si rudele voastre. Peste 20% dintre barbati cedeaza in fata rugamintilor sotiilor lor, daca acestea sunt facute in prezenta unor membri ai familiei.

Studiul vorbeste si despre momentele in care femeile nu au nicio sansa sa fie ascultate: atunci cand barbatii joaca jocuri video sau cand se uita la un meci de fotbal.

80% dintre barbati spun ca fraza "Trebuie sa vorbim" e cel mai inspaimantator debut de conversatie.

Sursa foto: rasputin.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea