Social

Iasi: Candidatul Oprea raspunde acuzatiilor PSD

Reactia candidatului PD-L vine ca urmare a unei contestatii a PSD in care se sustine ca declaratia sa de avere nu este conforma cu realitatea.

La Biroul Electoral Municipal, PSD a depus o plangere impotriva candidatului PD-L la Primarie, Dumitru Oprea , acuzand ca declaratia de avere a acestuia nu corespunde cu realitatea. Social-democratii sustin ca acesta a declarat in presa ca in anul 2007 ar fi castigat 400.000 lei, iar aceasta suma nu se regaseste in declaratia sa de avere. Candidatul PD-L la primarie a avut o reatie acida in care a explicat ca aceste sicane nu au nici un temei.

"Eu mi-am declarat averea pana la ultimul banut. Domnii de la PSD ar trebui sa mai citeasca legea. Sunt niste repetenti care nu cunosc legislatia din Romania. Cred ca am sa-i dau in judecata."

"Eu am declarat toate veniturile mele. Pot fi verificate conturile. Am sa dau in vileag tot ce au furat ei. Sa vad ce spune Nichita despre banii de la Bregovic. Ei ataca pentru a nu fi atacati", a declarat Dumitru Oprea, candidatul PD-L la Primaria Iasi . Pe langa aceasta sesizare, la BEM s-a inregistrat din partea PNTCD o plangere in care se arata ca PD-L foloseste in campania electorala o melodie ce anterior a fost auzita in campania taranistilor, respectiv " Iarba verde de acasa", interpretata de Mircea Rusu Band.

O alta plangere a venit din partea Universitatii Tehnice Gh. Asachi, care a acuzat faptul ca in curtea Facultatii de Chimie s-a instalat un cort electoral ce apartine PD-L. Toate plangerile se vor analiza, urmand ca acestea sa fie solutionate. "Am primit marti trei plangeri de la PSD, PNTCD si de la Universitatea Tehnica Gh. Asachi. Noi in aceasta dupa-amiaza le vom analiza, urmand sa le propunem spre solutionare ", a declarat Tudor Tudose, membru BEM.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea