Social

Iarta-ma! Ajuta-ma... continuare la Dragostea dureaza 3 ani

Aparent, intre romanele "DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI" si " IARTA-MA ! AJUTA-MA..." nu exista nici o legatura, in afara de faptul ca autorul este acelasi: Frederic Beigbeder.

Regizoarea Chris Simion propune o continuare la DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI si LUNI, 2 iunie, ora 20, pe Terasa Motoare sau in Laptaria Enache (in functie de vreme) prezinta adaptarea scenica a cartii "IARTA-MA, AJUTA-MA" in faza de spectacol - lectura (pentru amatorii de senzatii tari...prima etapa a unui spectacol de teatru).

Distributia? Aceeasi ca la DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI.

Respectiv: Cristi Iacob, Adriana Trandafir , Gabriela Iacob, Vitalie Bichir, Ioana Marchidan

Inedit:
Este prima data cand povestea dintr- un spectacol de teatru se continua...cu povestea dintr-alt spectacol de teatru. Sa fie intr-un ceas bun! Ne dorim sa ne incurajati si sa fiti alaturi de noi! Va asteptam!

Replici din piesa...posibile si in viata...

"La prima vedere, toate femeile sunt frumoase pentru ca stiu sa isi ascunda defectele"
"Cum intri intr-o carciuma si esti imbracat mai bine si se vede ca ai bani, toate fetele te adora. Dragostea este un serviciu. De calitate, costa de la 500 euro in sus."
"Iubita mea te iubesc , te voi iubi intotdeauna, esti nascuta pentru mine insa am nevoie sa ma culc si cu alte femei"
"Stii care e diferenta intre casatorie si divort? Casatoria ti-o sarbatoresti o singura data, divortul in fiecare seara".
"Totul e provizoriu, totul se cumpara, toti ne prostituam. 95% dintre oameni ar accepta sa isi insele partenerul daca li s-ar propune un miar jumate de euro pentru un culcat."

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea