Social

# vremea in romania #vremea in bucuresti #vreme weekend #starea vremii #conditii meteo

Iarna isi face de cap. Iata ce ne asteapta in acest weekend!

Nu este cazul sa faci schimbari in garderoba. Hainele groase se vor dovedi extrem de utile in acest weekend, pe masura ce iarna se pregateste sa mai dea o raita prin Romania. Sfarsitul acestei saptamani este unul pe care sa il petreci in casa, la adapost de capriciile vremii.

Vineri se prezinta ca o zi mohorata. Ceata va impanzi jumatatea de sud a tarii si o buna parte din Moldova, iar cerul va fi preponderent noros. Precipitatii sub forma de ploaie sunt asteptate in majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime au valori de 8 pana la 11 grade Celsius.

Sambata vom avea parte de o racire brusca, mercurul din termometre indicand valori intre 5-7 grade Celsius in majoritatea regiunilor. Va fi mai frig in nordul Moldovei unde temperatura va cobori pana la 1 grad. Sunt asteptate precipitatii sub forma de ploaie si lapovita in toata Romania.

Ultima zi din weekend sta tot sub semnul precipitatiilor abundente, iar temperaturile vor inregistra valori de 2 pana la 5 grade Celsius. Ceva mai cald va fi la malul marii, unde mercurul din termometre va atinge valoarea de 9 grade.

Sursa foto: ljworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea