Social

#lapovita #prognoza meteo #ninsori #ploi #vremea

Iarna bate la usa: weekendul vine cu ninsori si temperaturi in scadere

Vremea continua sa se raceasca la nivelul intregii tari in acest sfarsit de saptamana. Ploile vor fi o constanta in toate regiunile, pe alocuri, in special la altitudini mari, transformandu-se in lapovita si ninsoare.

Vineri, vremea se raceste usor, cele mai mari temperaturi fiind de 12-13 grade Celsius in Oltenia. In nordul Moldovei, in schimb, maximele nu depasesc pragul inghetului. Cerul este mai degraba noros in toate regiunile, precipitatiile luand forma de ploi in Muntenia si Dobrogea, lapovita in Moldova si estul Transilvaniei si ninsoare, in Carpatii Orientali si Meridionali. In Bucuresti, vremea se mentine inchisa si ploioasa, cu maxime de 7 grade.

Temperaturile si conditiile meteo de vineri raman valabile si sambata. Cerul continua sa fie acoperit de nori, iar ploile, lapovita si ninsorile isi vor face simtita prezenta pe arii restranse. Capitala ramane mohorata, cu aceeasi maxima de 7 grade si ploi slabe.

Duminica, soarele isi face aparitia dintre nori in vestul si nordul tarii, in restul teritoriului, vremea mentinandu-se inchisa si ploioasa. Ninsorile vor mai fi prezente la munte. Maximele se situeaza in intervalul 0-11 grade Celsius.

Duminica noapte sunt anuntate posibile ninsori in sudul tarii, inclusiv in Capitala.

Sursa foto: brothersoft.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea