Social

# iarna 2020 #iarna

Iarna 2019-2020 se anunta extrem de grea. Vor fi ninosori pana in aprilie

 

Iarna de anul acesta se anunta una foarte lunga in Europa, este avertismentul meteorologilor americani.Potrivit previziunilor, vor fi ninsori pana in aprilie 2020.

"Este un element pe care specialiștii americani l-au luat deocamdată în calcul. Înafară de faptul că iarna a venit mai târziu în acest an, vara a fost decalată, iată avem vară și în acest moment. Nu doar floarea soarelui a înflorit a doua oară, există și pomi fructiferi care au înflorit a doua oară. Natura este păcălită de astfel de episoade, le-am văzut și în ultimii ani. Din păcate, e posibil să fie și o lună record pentru lipsa precipitațiilor.

Specialiștii americani prevăd o iarnă grea peste Europa, cumva decalată cu ninsori în ianuarie și februarie, probabil și în martie și aprilie”, spune Simona Căpșună, meteorolog la Digi24.

Se apropie vortexul polar 

Meteorologii au insa vesti proaste despre urmatoarea perioada. Tara noastra va fi lovita la sfarsitul lunii noiembrie de un vortex polar. Temperaturile vor scădea de atunci sub pragul de îngheț, potrivit prognozei avansate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea