Social

# kit vacanta #vacanta fara griji #vacanta

Ia cu tine in vacanta un kit cu produse folositoare!

Cand suntem in vacanta avem tendinta sa ne testam putin limitele pentru a simti ca profitam la maximum de timpul liber si locurile noi in care ajungem. Asa ca mesele sunt mai copioase si mai exotice ca niciodata, incercam senzatii noi in materie de distractie si ne incumetam la plimbari ceva mai lungi si deseori obositoare.

Fiterman Pharma ti-a pregatit un kit perfect de luat in calatorii, pentru ca micile indispozitii ce pot aparea sa nu-ti compromita vacanta mult visata.

Indigestia, tulburarile digestive, raul de miscare, senzatia de picioare obosite, intepaturile de insecte - de toate vei putea uita usor cu o trusa de vacanta bine pusa la punct.

Lista completa pentru o vacanta fara griji:

Digex Forte - aliatul unei digestii optime in fata provocarilor culinare

Contine un complex de 9 enzime digestive, bila bovina si ghimbir – ingrediente naturale combinate intr-o formula inovatoare, ce combate eficient indigestia dupa mese copioase sau provocata de combinatii alimentare nesanatoase.

Stoptrans med - pentru ca mersul la toaleta sa nu va perturbe graficul de calatorie

Stoptrans® med este un dispozitiv medical destinat tratamentului simptomatic al diareei acute si cronice la copii (inclusiv nou-nascuti) si adulti. Eficient de la prima administrare, nu cauzeaza reactii adverse, nu determina constipatie si nu afecteaza procesele metabolice normale.

Emetix - mese usoare si calatorii fara rau de miscare

Combinatie unica dintre vitamina B6 si extract de ghimbir standardizat in gingerol, Emetix contribuie la reducerea starilor de greata aparute dupa mesele copioase, dar si a raului de miscare din timpul calatoriilor.

Emetix Hangover - pentru dimineti placute dupa nopti de petreceri nebune

Contine un complex de ingrediente active naturale si vitamine care contribuie la reducerea oboselii si a mahmurelii, la functionarea normala a sistemului nervos, revigoreaza corpul si reduce senzatiile de disconfort asociate cu greata sau varsaturile.

Rival Protect - si tantarii vor respecta regulile de distantare

Rival Protect spray repellent este un produs biocid ce ofera protectie instanta impotriva insectelor, cu efect de pana la 4 ore impotriva tantarilor (inclusiv tantari purtatori de virus West Nile). Este potrivit si pentru copii.

Hexisept+ Face Mist - pentru ca tenul sa primeasca ingrijirea pe care o merita in zilele calduroase

Hexisept+ Face Mist este creat special pentru tenul iritat fie din cauza purtarii mastii, fie din cauza transpiratiei in zilele calduroase de vara, putand fi folosit si peste machiaj. Calmeaza iritatiile si mancarimea. Regleaza secretia de sebum. Reduce imperfectiunile. Hidrateaza si catifeleaza. Confera imediat o senzatie placuta de prospetime.

MaxRepair Therapy Picioare usoare - si le vei oferi picioarelor tale ingrijirea de care au nevoie dupa o zi obositoare.

MaxRepair therapy crema pentru picioare usoare are proprietatea de a inlatura tensiunea si senzatia de picioare obosite datorita extractelor vegetale de castan (Aesculus hippocastanum), ghimpe paduret (Ruscus aculeatus), vita de vie rosie (Vitis vinifera) si hamamelis (Hamamelis virginiana). In plus, mentolul si ulei de eucalipt ii confera proprietati relaxante si un efect racoritor, indepartand senzatia de greutate.

Produsele pentru kit-ul tau perfect de vacanta pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de aici: www.shopfiterman.ro.

Pentru mai multe informatii si ultimele noutati despre produsele ce-ti pot salva vacanta de vara ne poti urmari pe Facebook:  https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman si pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Compania Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea