Social

Hotelurile de trei si patru stele de pe litoral, cele mai solicitate de 1 Mai

Peste 20.000 de turisti au preferat malul marii . Mamaia si Vama Veche , cele mai cautate statiuni . Hotelurile de trei si patru stele de pe litoral au fost primele rezervate, pentru perioada 1- 4 mai, cand numarul total de turisti care au preferat malul marii a depasit 20.000, a declarat ieri pentru NewsIn presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin.

"La fel ca in perioada summitului NATO, primele hoteluri care s-au ocupat au fost cele de patru si trei stele. Potrivit datelor furnizate Asociatiei Litoral de hoteluri, numarul turistilor cazati a depasit 20.000. Acestora li se adauga si turistii din Vama Veche si Costinesti, pe acestia nu ii poate numara nimeni, dar politia spune ca ar fi fost in jur de 10.000", a spus Corina Martin.

Potrivit acesteia, ca si in alti ani, cele mai cautate statiuni au fost Mamaia si Vama Veche. "Este deja o traditie ca Mamaia si Vama Veche sa fie cele mai cautate statiuni de pe litoral, bineinteles persoanele care le aleg sunt targeturi diferite", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.

(continuarea in Curierul National)

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea