Social

#vacanta #cazare #hoteluri #oferte #1 mai

Hotelurile de pe litoral anunta oferte speciale pentru minivacanta de 1 Mai

Hotelurile de pe litoral au anuntat ca au pregatit pachete speciale pentru minivacanta de 1 Mai, cu preturi care pornesc de la 60 lei/noapte. Pentru ca romanii sa beneficieze de aceste pachete, reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii i-au solicitat premierului Victor Ponta sa declare zile libere 2 si 3 mai, ele urmand sa fie recuperate ulterior in cursul acestui an.

"ANAT si Asociatia Litoral - Delta Dunarii au solicitat Guvernului Romaniei si premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai - Ziua Tineretului, si 3 mai sa fie acordate ca zile nationale libere, cu posibilitatea de recuperare in 2013, pentru a stimula circulatia turistica spre statiunile turistice din Romania si catre litoralul romanesc, ceea ce ne va permite sa dam un start excelent sezonului 2013", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral, citata de Mediafax.

Patronantele hoteliere si agentiile de turism au conceput pachete care includ perioada 30 aprilie - 7 mai. Astfel, pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele, preturile incep de la 60 lei/ persoana. In cazul hotelurilor de patru si cinci stele, tarifele pornesc de la 100 lei/persoana, respectiv 229 lei/persoana.

Sursa foto: plaja.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea