Social

Hotararile de guvern sunt pomeni electorale

Fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu a declarat joi, la Timisoara, ca hotararile de guvern cu caracter social ale Cabinetului Tariceanu sunt "pomeni electorale" care vor produce un mare deficit.

"Probabil ca dupa acest Guvern incapabil va ramane un buget saracit, cu probleme, iar cresterea inflatiei si a preturilor ne arata ca va fi un deficit mare. Vom vedea ca Guvernul Tariceanu II a dat o marire de pensii care nu se regaseste in buzunarele oamenilor, in conditiile in care pretul litrului de ulei s-a dublat, iar painea si toate celelalte utilitati s-au scumpit", a afirmat ea.

Sulfina Barbu l-a acuzat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca nu le explica romanilor ce se intampla cu fondurile europene , singura misiune a sefului Executivului fiind, in opinia sa, doar ramanerea, chiar si pentru o singura zi in plus, in fotoliul de premier "pentru grupul care il inconjoara si pentru clientela politica". (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea