Social

Horoscop sportiv 2006

Lupta stransa pentru titlul de campioana
IN CONFIGURATIA ASTRALA se remarca semnele ce anunta performante, astfel ca anul 2006 va fi anul concurentei acerbe. Steaua, Dinamo si Rapid se vor duela pana in ultima etapa pentru a-si adjudeca titlul de campioana, dar surpriza ar putea veni din partea celor de la Timisoara. Chiar daca Dinamo l-a dat afara pe Andone si l-a adus pe Esteban Vigo, " cainii rosii " vor avea un an bun, plin de succese. Schimbarea pare sa nu fi fost de bun augur pentru cei de la Steaua, deoarece Olaroiu va intra in conflict cu cativa jucatori, dar interventia lui Gigi Becali va aplana scandalul. Chiar daca lupta pe trei fronturi, campionat, Cupa UEFA si Cupa Romaniei, rapidistii nu vor avea parte de liniste. In primele doua luni ale anului, giulestenii vor trece prin mari framantari.

Steaua:
Totul este posibil!
Cu aceasta deviza, o echipa extrem de ambitioasa, cum este Steaua, se poate mentine pe unul dintre primele locuri in clasament, mai ales ca in acest an se va largi cercul sustinatorilor. In batalia pentru succese sunt esentiale doua lucruri: detaliile si antrenamentele. Cu un antrenor in zodia Gemenilor, Cosmin Olaroiu, Steaua va avea un sprijin sustinut in jucatorii Varsatori, Balanta si Gemeni. De fapt, si in acest an, in echipa predomina jucatorii Gemeni pe care, uneori, teama de mari esecuri ii poate demobiliza. Steaua nu va fi ocolita in acest an de scandaluri. Complicatiile se remarca in relatiile dintre Gemeni cu Sagetatorii si Fecioarele, astfel ca Olaroiu se poate certa cu Goian si Hamutovschi. Poate fi vorba de orgolii de conjunctura sau de oferte foarte tentante, astfel ca este posibil ca mai multi jucatori sa plece. Gemenii, in frunte cu antrenorul, trebuie sa munceasca enorm pentru a obtine rezultate solide in aprilie, mai si septembrie. Stimulentele, mai ales cele financiare, ii vor revigora pe stelisti si vor trece pe plan secundar nemultumirile in ianuarie si februarie. La prima vedere, unii suporteri de nadejde triseaza. Cand deruta este mai mare, intervine Gigi Becali sau lucrurile se indreapta intr-o maniera neasteptata. Luna produce schimbari radicale in viata Gemenilor, schimbari care pot influenta destinele intregii echipe.

Dinamo va obtine succese deosebite
Echipa antrenata de Esteban Vigo Benitez (nascut in zodia Capricornului), Dinamo, va avea un an bun, marcat de succese! Pe langa antrenamentele sustinute, strategiile vor juca rolul hotarator in lunile mai, septembrie si noiembrie. Jucatorii Scorpioni, Sagetatori, Capricorni si Pesti, care predomina in aceasta echipa, se vor "bate" pe toate fronturile. Chiar daca vor exista dispute, orgolii, pretentii, finalul este acela care conteaza. In privinta sanatatii antrenorului, se poate spune ca doua zone sunt afectate in mod special: rinichii si oasele, care ii vor da mari batai de cap lui Esteban in lunile martie, iunie, august si octombrie. Odata avizat asupra punctelor slabe, antrenorul are drumul deschis spre... glorie. Colaborarile eficiente se vor remarca alaturi de parteneri din Leu, Fecioara si Pesti, pentru ca solidaritatea, in momentele critice, va fi neconditionata. Cuvintele-cheie care vor caracteriza echipa sunt: sacrificiu, succes, iluzie, tradare. Toate acestea ar trebui sa dea de gandit fiecarui jucator in parte, in orice moment de bilant. Capricornii, destul de numerosi in echipa, vor fi in relatii amicale cu Berbecii, Taurii, Scorpionii si Capricornii! Iar cand un Capricorn vrea, poate sa mute si muntii din loc. In concluzie, Dinamo are sanse mari sa castige campionatul in acest an.

Poli Timisoara poate fi surpriza acestui an
Aceasta echipa poate aduce in noul an tot felul de surprize in clasament. Orgoliul antrenorului Gh. Hagi, un Varsator autentic, influenteaza Pestii echipei sa munceasca suplimentar ore in sir. In acelasi timp, se remarca o dorinta a acestor jucatori de a mentine armonia in echipa. Noul antrenor se va adapta la tot felul de situatii neasteptate. Cele mai dificile momente vor fi in ianuarie si februarie. Cateva satisfactii se aduna in luna aprilie. Iulie este, din nou, o perioada grea, deoarece Hagi nu suporta criticile. Dupa 15 august, lucrurile se mai limpezesc si eforturile vor fi incununate de succese.

Rapidul asteapta revansa
In acest an, Rapidul, desi este complexat de esecurile din campionat, va lupta pentru a castiga Divizia A pana in ultima etapa. De fapt, cu atatia Berbeci si Scorpioni in preajma, nici nu este de mirare. Ca sa nu mai vorbim de antrenorul echipei, Razvan Lucescu, un ambitios Varsator, dornic de trofee. Este posibil sa se adune in joc multe interese in mai, iunie si noiembrie, iar deplasarile le vor aduce nenumarate succese. Colaborarile in echipa vor fi foarte bune cu Varsatorii, Leii si Balantele. Despre echipa Rapid, infiintata in septembrie 1923, fara a se cunoaste data precisa, se mai poate spune ca va trece prin mari framantari in ianuarie, februarie si aprilie. Daca unele evenimente ii afecteaza indirect pe jucatorii Scorpioni si Berbeci, ei nu trebuie sa se agate de trecut si sa- si urmeze, sarguinciosi, munca in echipa si, cu jutorul Varsatorilor, se pot realiza multe rasturnari de situatie, in bine. Giulestenii trebuie sa constientizeze ca drumul spre fruntea clasamentului nu este mereu... blocat.

Dragulescu si Ponor vor obtine cele mai mari succese
Semnele astrale Indica faptul ca, in 2006, Marian Dragulescu si Catalina Ponor vor fi sportivii cu cele mai mari performante. Pe de alta parte, Victor Hanescu va avea un an oscilant. In plus, este posibil ca ,Hane" sa intre in diverse afaceri ce au legatura tot cu sportul. Acest an nu va fi foarte bun pentru Marian Oprea, care se va confrunta cu diverse probleme financiare. Pentru Talea sau Potec, 2006 le va aduce modificari de strategie in ceea ce priveste viata sportiva.

Ionela Tarlea, Camelia Potec , Andrei Pavel (Varsator)
Cariera: In 2006 vor munci mai mult... Afirmarea este conditionata de cativa factori. Privind cu atentie la "concurenta", vor trage concluziile firesti: o schimbare radicala a strategiei impune masuri dure. Prima: sa nu subaprecieze nici o provocare; alte masuri, importante prin efectul lor: sa se bazeze pe studiul individual. Sanatatea: In 2006, un Varsator nu are voie sa ignore ideea de viata foarte ordonata. Lupta cu... pofta de mancare va fi mai dificila in martie; organismul dv. va fi mai sensibil. De felul cum veti actiona in aceasta luna veti fi pe... faza in lunile aprilie si mai din punct de vedere fizic si psihic. Conteaza enorm si tonusul anturajului dvs. Alaturi de prietene si rude optimiste, obisnuite cu un program sanatos de viata, veti avea doar de castigat! Influente majore ale anturajului apar in ianuarie, februarie, iunie si septembrie. Banii: Aveti noroc pana-n vara, in special. Veti fi apreciati pentru seriozitate si competenta. Daca nu veti tine seama de sfaturile altora nu veti face investitii pripite, in august si octombrie. Veti obtine performante deosebite daca... 1) veti retine detaliile (pe toate planurile), esentiale in deciziile cotidiene; 2) veti face achizitii practice.

Marian Dragulescu (Sagetator)
Cariera: Realizarile pe care le asteptati se implinesc in etape, culminand cu sfarsitul lunii octombrie. In ianuarie, strategia unor economii va ajuta sa acoperiti cheltuielile pentru lucruri strict necesare. Planurile dv. privind succesele pe termen lung impun unele restrictii. Relatiile cu colegii trebuie sa se mentina armonioase. Spiritul dv. de observatie va descoperi ca o situatie incalcita se poate rezolva prin discretie. Rezolvarea unei probleme majore este posibila la sfarsitul lunii mai. Sanatatea: Trebuie sa recunoasteti - nu ati avut prea multa grija de sanatatea dv.! In general, increderea intr-o reusita anume va este de folos tot anul. In ianuarie trebuie sa va feriti de raceli si excese alimentare. Experienta de viata, impartasita cuiva, este o terapie foarte utila! Va ajuta sa va reincarcati "bateriile". In martie nu trebuie sa va obositi foarte tare. Atentie sporita: trebuie sa renuntati la portia suplimentara de carne. Lactatele, mierea si nucile vor fi ideale pentru munca dv. Ele va asigura o sanatate de fier. Banii: In ianuarie si februarie trebuie sa faceti economii. Daca vi se sugereaza sa urmati un curs de perfectionare, costisitor, nu amanati aceasta decizie. Veti recupera banii curand. In aprilie trebuie sa investiti doar sumele care va apartin. Nu este momentul sa supraapreciati calitatea unor produse; si partenerii de afaceri ar putea sa va pacaleasca spunand exact invers, despre proiectele comune. Luna mai poate schimba in bine datele problemelor financiare, profitand de o situatie amuzanta la prima vedere si fara perspective. Veti obtine performante daca: 1) in orice context - atitudinea dv. este decisiva; 2) veti reusi sa va transpuneti in situatia altora.

Marian Oprea (Gemeni)
Cariera: In 2006 - proiectele dv. de anvergura pot fi demarate cu succes in prima jumatate a anului. Din experientele anterioare veti trage concluziile firesti: perfectionarea nu trebuie sa bata pasul pe loc in februarie si martie, in special. Sfera intereselor dv. se poate extinde. Nu este exclus sa aveti contacte cu reprezentantii unor firme de renume din strainatate. Investitiile pentru perfectionare vor da roade in iunie si iulie. De fapt, in aceste etape de succes vor fi frecvente deplasarile pe distante mari. O perioada de incertitudini si stres (sfarsitul lunii iulie pana in 9 septembrie) coincide cu asumarea multor riscuri nefiresti, cu ecouri in viata de familie. Sanatatea: Prudenta se impune la acest capitol chiar din luna ianuarie... Luna mai este benefica pentru ca veti scapa de surplusul de kilograme si veti renunta de bunavoie la caloriile-"bomba". Va puteti mentine in forma cu ajutorul noilor dv. prieteni. Banii: Iata un sector cu fluctuatie destul de mare. Prima luna a lui 2006 nu promite sa va rasfete cu sume mari de bani. Incepeti sa va redresati in februarie. Va puteti considera foarte norocosi in aprilie, iunie, iulie, august si decembrie. In concluzie - daca veti dramui cheltuielile, lunar, nu veti resimti socul lunilor cu probleme. Veti obtine performante deosebite daca: 1) veti mentine relatiile de armonie cu cei care va pretuiesc; 2) veti investi in confort si educatie spirituala.

Victor Hanescu (Rac)
Cariera: Cuvantul de ordine pentru dv. ar fi increderea. Pornind la drum cu ganduri pozitive si experientele de succes - sporul va fi asigurat! Pana in luna martie veti evalua sansele in mai multe... directii. Nu vor lipsi intalnirile cu persoane foarte utile si competente. Lansarea intr-o afacere banoasa se intrevede incepand cu luna aprilie. Primele reusite vor avea un efect convingator. Lumea afacerilor, cu profil apropiat pasiunilor dv. sportive, va deschide drumuri nebatatorite - in mai, iunie si iulie. Sanatatea: In acest an un prieten loial pentru dv. va fi... cantarul! Pentru a alege o dieta gustoasa si sanatoasa nu va fi prea usor. Aveti nevoie de mai multa odihna. Banii: Din dorinta de a rezolva problema urgentelor, veti fi tentat sa investiti rapid. Nu, in nici un caz nu este bine sa epuizati rezervele. Nu este exclus insa ca persoane cunoscute de curand sa vina in sprijinul dv. - cu bani si idei formidabile! Veti obtine performante deosebite daca: 1) nu riscati investitii in proiecte noi in intervalul martie, iunie si iulie; 2) va schimbati stilul de a lua decizii; cand sunteti odihniti, veti sti sa rezolvati orice situatie!

Catalina Ponor (Leu)
Cariera: Rezolvarea problemelor dv. va consuma timpul si energia! Din start, in primele 6 luni ale anului, reusiti mult mai usor in finalizarea unor proiecte in care ati investit cele mai bune ganduri, decat in initiative experimentale. Programul cotidian, riguros, va mentine in forma. Este un lucru pe care-l notati in agenda dv. de lucru. Fara un program de relaxare, performantele dv. vor avea de suferit in martie, august, septembrie si octombrie. Sanatatea: Dozarea eforturilor reprezinta un imperativ! Suprasolicitarile - fizice si intelectuale - vor avea efecte asupra inimii. Si imunitatea ar trebui tratata cu toata seriozitatea; altfel veti fi foarte sensibila la infectii - in ianuarie, februarie, mai si august. Framantarile, teama de rivalitati si acutizarea unor afectiuni cronice doar prin vointa le veti tine sub control. Banii: In primele trei luni ale anului veti acoperi cheltuielile importante. Dar din 15 martie pana la sfarsitul lui aprilie trebuie sa renuntati la orice investitie suplimentara. August si octombrie vor fi perioade critice; banii se pot risipi... Noiembrie este o luna buna, favorabila progresului asteptat. Veti obtine performante daca: 1) veti intelege situatiile critice in mod realist; 2) alungati depresiile!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea