Social

Hitzfeld, ofertat de Chelsea

Antrenorul echipei Bayern Munchen , Ottmar Hitzfeld, a primit o oferta din partea clubului Chelsea pentru a prelua conducerea tehnica a echipei incepind din sezonul viitor.

"Este adevarat ca am primit o oferta de la Chelsea, dar mai mult de atit nu pot spune in legatura cu acest lucru. Pentru moment, am un contract cu gruparea Bayern Munchen , valabil pina in 2005, pe care intentionez sa-l respect", a declarat tehnicianul german.

Contractul lui Hitzfeld, care pregateste echipa bavareza din 1998, expira in iunie 2005.

Potrivit AFP, directorul general al clubului Bayern Munchen, Uli Honess, a indicat, miercuri, ca Hitzfeld ar putea fi inlocuit, incepind din sezonul viitor, de fostul international german Felix Magath.

"Cred ca Magath va fi liber de contract in acel moment", a declarat Honess, facind referire la faptul ca intelegerea dintre Magath si clubul VfB Stuttgart , unde activeaza in prezent, expira tot in luna iunie 2005.

Presedintele clubului Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a afirmat recent ca "Magath stie unde ii este viitorul". "Cu siguranta, urmatorul post de antrenor al lui nu va mai fi la Stuttgart ", a subliniat Beckenbauer.

Cu Felix Magath ca antrenor, VfB Stuttgart a terminat editia trecuta a campionatului Germaniei pe locul al doilea si a ajuns pina in optimile de finala ale actualei editii a Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea