Social

Hattrick pentru romanul Ionel Gane

In etapa a 21-a a campionatului elvetian de fotbal, Grasshopper Zurich , campioana en titre, a invins cu scorul de 3-2 pe FC St Gallen, toate golurile gazdelor fiind marcate de atacantul roman Ionel Tersinio Gane.

Gane a punctat in minutele 23 (pasa Richard Dario Nunez Pereyra), 50 (pasa Lichtsteiner) si 73 (din nou pasa Nunez), reusitele oaspetilor fiind semnate de Barnetta (38 si 91). Gane a jucat pana in minutul 76, cand a fost schimbat cu Da Silva, in timp ce Mihai Tararache a fost "bifat" toate cele 90 de minute la "lacuste".

In urma acestor trei reusite fostul atacant al Universitatii Craiova si al lui Dinamo a ajuns la cota 8 in clasamentul golgheterilor, fiind, alaturi de uruguayanul Richard Dario Nunez Pereyra (10 goluri), cel mai bun marcator al lui Grasshopper.

In alte meciuri, FC Basel a surclasat cu scorul de 6-0 pe Neuchatel Xamax, Servette Geneva a dispus cu scorul de 3-1 pe Thun, Wil a terminat la egalitate, 1-1, cu Arau, in timp ce Young Boys Berna a fost tinuta in sah de FC Zurich , echipa la care Iulian Filipescu a fost titular si a primit un cartonas galben (81). In clasament, conduce Basel , cu 59 de puncte, urmata de Young Boys, 42, Servette, 37 p, Grasshopper, 27 p.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea