Social

# metrou inchis #haos metrou #metrorex #metrou

Haos la metrou: pasagerii, evacuati de urgenta. Directorii Metrorex, demisi

Haos la metroul bucurestean in dimineata de vineri. Pasagerii au fost scosi de urgenta si metroul nu a circulat intre statiile Politehnica si Izvor.

Directorul general si directorul adjunct ai Metrorex au fost demisi de Ministerul Transporturilor.

"Metrorex informeaza ca astazi la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltratiilor a cazut din plafon, pe sina a 3-a (responsabila cu transmiterea tensiunii ) si a produs un scurt circuit. Din acest motiv, a fost scoasa tensiunea de pe sina, trenul care tranzita zona a fost oprit, calatorii din tren fiind evacuati in siguranta de catre echipele Metrorex prin statia Eroilor. Directorul General al Metrorex se afla la fata locului pentru coordonare si remedierea rapida a situatiei.
La acest moment echipele Metrorex lucreaza pentru remedierea situatiei.
Ca urmare a scoaterii tensiunii din sina, pe tronsonul Izvor-Politehnica- Grozavesti nu se circula.
Se circula in sistem pendula intre statiile Gorjului si Politehnica. Trenurile de la Republica circula pana la Piata Unirii si cele de la Anghel Saligny pana la Izvor. Metrorex cere scuze calatorilor pentru disconfortul creat si depune toate eforturile pentru remedierea rapida a situatiei," a fost comunicatul


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea