Social

#cupa challenge #semifinale #csu suceava #ucm resita #handbal

Handbalistii romani joaca cu elvetieni si turci in semifinalele Cupei Challenge

Handbalul romanesc intra din nou in luptele europene. Astazi a avut loc tragerea la sorti a partidelor care vor avea loc in cadrul semifinalelor Cupei Challenge. Astfel, UCM Resita va juca impotriva turcilor de la VS Besiktas, in timp ce CSU Suceava ii va intalni pe elvetienii de la BSV Bern Muri . Elvetienii au ajuns in acest act al competitiei dupa ce i-au invins pe handbalistii de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau.

Handbalistii de la UCM Resita, care sunt si detinatorii trofeului vor juca primul meci in deplasare, pe 25/26 mai, in timp ce returul se va juca pe 2/3 mai. Sucevenii vor juca turul acasa, in timp ce returul va avea loc in Elvetia.

Echipa elvetiana BSV Bern Muri s-a calificat in semifinalele competitiei dupa ce i-au invins sambata pe handbalistii de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau. Desi in meciul disputat acasa, bacauanii s-au impus la o diferenta de noua goluri, aceasta nu a fost suficienta pentru calificare, in tur romanii pierzand la o diferenta de 10 goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea