Social

Hamlet...altfel

Teatrul Studentesc PODUL va invita la spectacolul:

" HAMLET " de W Shakespeare .

Distributia: Mihai Muntenita (Hamlet), Bogdan Costea (Claudius), Raluca Caragioiu (Gertrude), Iulia Feraru (Ofelia), Alex Marculescu (Polonius), Radu Mocuta/ Eduard Cirlan (Horatio), Eduard Haris (Laertes), Viorel Militaru (Duhul). Regia: Catalin Naum (durata cca 60 min)

Hamlet a fost jucat in TS PODUL de aproape fiecare generatie, de fiecare data intr-o alta lectura. Este un text clasic , foarte generos pentru un tanar care doreste sa imbratiseze ulterior cariera teatrala.

Loc: sala POD (etaj IV) din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Spectacolul este prezentat in cadrul stagiunii "Europa si Noi" 2007-2008.

"De ce Teatrul "PODUL"?....simplu : pentru ca se face teatru de foarte buna calitate in podul Casei de Cultura a Studentilor,.....ceva mai complicat: pentru ca in aceste ultime decenii a existat (si cand se putea si cand nu se putea) o PUNTE - un POD adevarat si permanent intre creatia artistica studenteasca si spectator." (Laurentiu Toma-director CCSBucuresti 1972-2003)

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea