Social

Hamilton a suferit de sete

Britanicul de la McLaren nu a putut sa bea deloc apa in timpul cursei de la Sepang.

Lewis Hamilton a terminat abia al cincilea Grand Prix -ul de Formula 1 al Malaieziei, performanta slaba in raport cu pretentiile britanicului, care are insa o dubla explicatie. Una este aceea a plecarii de pe pozitia a noua a grilei de start, iar cealalta rezida in deshidratarea suferita in timpul cursei.

Aceasta a fost mai accentuata decit in cazul altor piloti, din cauza unor deficiente de alimentare din monopostul McLaren. „Nu am reusit sa beau apa din sticla. Pur si simplu nu iesea, astfel ca nu am baut deloc toata cursa. Mi-era foarte sete si dupa terminarea cursei am baut multe sticle“, a declarat Hamilton , care a intimpinat si alte probleme pe parcursul Grand Prix-ului de la Sepang, la prima oprire la boxe el intirziind nu mai putin de 20 de secunde pentru schimbarea unei roti.

Anul viitor, britanicul va concura in nocturna in Malaiezia, Bernie Ecclestone anuntind ca din 2009 acest Mare Premiu se va disputa, la fel ca acela din Singapore, la lumina reflectoarelor. Ora locala de start va 19.00 (ora 13.00 in Romania).

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea