Social

Hagi, tehnician de inalta clasa

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal Galatasaray Istanbul , i-a facut din nou pe jurnalistii turci sa apeleze la arsenalul de superlative, dupa ce elevii sai s-au impus in deplasare, contra formatiei Istanbulspor, scor 3-0, in meciul disputat simbata, contind pentru etapa a 24-a din campionat. Toate golurile au fost reusite de acelasi jucator, Hasan Kabze, achizitionat in aceasta iarna si aflat la primul meci ca titular. Galatasaray este pe locul secund in clasament, cu 57 de puncte, fiind devansata de Fenerbahce (59 de puncte, un meci mai putin). Locul al treilea este ocupat de Trabzonspor, cu 55 de puncte.
Gheorghe Hagi este laudat de presa in special pentru inspiratia pe care a avut-o in ceea ce priveste titularizarea lui Hasan Kabze. Hagi? Da lectii de tehnician de inalta clasa, scrie cotidianul Fanatik. Antrenorul roman este apreciat pentru incapatinarea de care a dat dovada, incercind sa impuna echipei un nou stil de joc. In meciul de simbata am vazut ca, repetind mereu, echipei Galatasaray i-a intrat in reflex ceea ce-i cere Hagi. A devenit mai incisiva. Ne-a aratat un fotbal frumos, noteaza publicatia Aksam, in timp ce Vatan observa ca elevii tehnicianului roman si-au gasit in sfirsit ritmul.
Nemultumire

Jurnalistii turci n-au trecut cu vederea nici faptul ca Gica Hagi i-a determinat din nou pe suporteri sa-i strige cu frenezie numele, asa cum faceau cind romanul ii incinta cu golurile sale.
Tehnicianul roman a reusit, inca o data, sa-i faca pe suporteri sa scandeze: I love you, Hagi!, scrie cotidianul Sabah, care precizeaza ca ros-galbenii obtin rezultate impresionante desi n-au transferat vedete in aceasta iarna. In ciuda victoriei, antrenorul roman tot a avut ceva de comentat, la adresa suporterilor, care si-au manifestat nemultumirea fata de evolutiile lui Arif Erdem si Hasan Sas. Acesti fotbalisti merita afectiune, deoarece ei au adus multe trofee pentru Galatasaray. Sint foarte suparat. Sint lucruri urite, care ma intristeaza. M-am simtit foarte prost, iar daca eu m-am simtit astfel, ginditi-va la ce a fost in sufletul jucatorilor, a contraatacat Hagi.

La fel ca Terim

Inainte de Hagi, echipa Galatasaray i-a avut ca antrenori pe Mircea Lucescu (2000/2001 si 2001/2002) si pe Fatih Terim (2002/2003 si 2003/2004). Dupa 24 de etape sub conducerea Regelui, formatia din Istanbul a egalat performantele obtinute in primul sezon cu Terim pe banca tehnica ( 18 victorii , 3 egaluri, 3 infringeri si 57 de puncte). Cu Hagi la cirma, ros-galbenii au inscris insa mai multe goluri si au primit mai putine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea